Mr Maker level editor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3 votes, average: 4.33 out of 5)
Loading...

Toate jocurile
Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/onlinem1/mariojocuri.ro/wp-content/themes/myarcadetheme-child/partials/game-play.php on line 28
5.83K

Mr Maker level editor
GAME INFO

Mr Maker Level editor se vrea a fi o clona destul de reusita a celebrului Super Mario Maker, o aplicatie ce permite crearea de nivele de joc conform dorintei si imaginatiei unui jucator. Jucatorul devine astfel un creator de jocuri avand libertatea maxima de a construi un stage prin plasarea blocurilor grafice ce alcatuiesc diverse obstacole, platforme suspendate, obiecte de decor sau chiar oponenti. Odata finalizata etape de contructie, jucatorul poate testa live nivelul astfel creat, programul avand sarcina de a realiza animatiile in mod automat.
Pentru cei care nu sunt obisnuiti cu designul de jocuri, Mr Maker level editor vine cu cateva stage-uri gata facute, stage-uri ce se aseamana in proportie de peste 90 de procente cu cele obisnuite ale seriei Super Mario, astfel ca parcurgerea lor nu ar trebuii sa ridice nici un fel de probleme. Jocul dispune de 3 moduri de dificultate fiecare insumand un nr diferet de nivele preconstruite, la care se aduga un bonus stage pentru cei mai experimentati.

Folositi tastele sageti pentru deplasari. X - sarituri. Z - impuscaturi.

Tags: