Super Mario old

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (5 votes, average: 4.20 out of 5)
Loading...

Toate jocurile
Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/onlinem1/mariojocuri.ro/wp-content/themes/myarcadetheme-child/partials/game-play.php on line 28
6.73K

Super Mario old
GAME INFO

Super Mario old este unul dintre cele mai recente jocuri disponibile online gratuit pentru copii, in fapt vorbim mai mult despre o clona realizata conform cu standardul html5 astfel ca jocul se incarca direct in browserul calculatorului sau dispozitivelor mobile.

Designerul jocului s-a gandit probabil ca varsta si-a pus amprenta si asupra celui mai indragit erou de jocuri video si astfel a creat un personaj care ne infatiseaza un Mario aflat la batranete, putin incaruntit si care foloseste un cadru cu roti pentru a-i facilita deplasarea. Cu toate acestea odata inceput jocul observam ca eroul principal se misca la fel de sprinten si are acelasi tonus cand vine vorba de a dejuca planurile inamicilor sai, sau daca e sa vorbim despre nenumarate obstacole peste care trebuie sa treaca pentru a-si duce la bun sfarsit misiunea de salvarea propriului regat.

Super Mario old dispune de o grafica spectaculoasa si care aduce un plus de valoare si care cu siguranta o sa capteze atentia.

Un alt joc de o asemenea anvergura si pe care il puteti juca de asemeni in cadrul portalului nostru este: Super Mario 63

Tags: