Super Mario Soldiers 4

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (8 votes, average: 3.50 out of 5)
Loading...

Toate jocurile
Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/onlinem1/mariojocuri.ro/wp-content/themes/myarcadetheme-child/partials/game-play.php on line 28
6.86K

Super Mario Soldiers 4
GAME INFO

Va prezint cu mare placere un nou joc din seria Super Mario un joc pe care cu siguranta il veti indragii si care il plaseaza pe erou vostru favorit drept in mijlocul actiunii, de aceasta data, el aflandu-se in situatia in care trebuie sa-si foloseasca la maximum abilitatile de a trage fix la tinta, astfel incat sa-si doboare toti oponentii aflati ascunsi in diverse locuri.

Cu toate ca primele 2 stage-uri sunt relative usor de parcurs, incepand cu cel de-al treilea lucrurile se complica intrucat tot mai multe obstacole vor fi plasate intre voi si tinta, astfel ca momentul lansarii atacului precum si traiectoria descrisa de proiectil trebuie calculate cu exactitate.

Tineti cont ca puteti schimba proiectilele in orice moment, acest lucru fiind de mare folos impotriva unor inamicii ce se ascund in spate zidurilor.

Super Mario Soldiers 4 dispune de o grafica viu colorata si placuta si cu toate ca vorbim de un joc de tip point and shoot nu este nicidecum plictisitor.

Alte jocuri asemanatoare in colectia noastra puteti gasii accesand urmatorul link: Super Mario Bazooka

Folositi mausul pentru a tintii si faceti click pe butonul stang pentru a lansa proiectile.

Tags: