1985 game

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3.00 out of 5)
Loading...

Toate jocurile
Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/onlinem1/mariojocuri.ro/wp-content/themes/myarcadetheme-child/partials/game-play.php on line 28
6.17K

1985 game
GAME INFO

1985 este numele unui nou joc de tip html5 care poate fi jucat online gratuit in browserul de internet si care are ca sursa de inspiratie jocul clasic Super Mario Bros, la care s-au adaugat elemente de Metroidvania (Metroid + Castlevania). Desfasurarea jocului presupune parcurgerea unei lumi fantastice pline de pericole si monstri, o lume in care monezile de aur colectionate vor oferii posibilitatea procurari a tot soiul de unele folositoare ce sunt indispensabile reusitei.
Initial jocul a fost dezvoltate pentru un concurs denumit Lowrez 2016, adica jocuri cu rezolutie joasa, fapt ce este lesne de observat tinand cont de grafica pixelata ce sta la baza acestui titlu.
Incepand cu luna noiembrie 2018 jocul a cunoscut o crestere semnificativa in popularite intrucat cele mai mari portaluri de jocuri online l-au publicat astfel ca tot mai multi utilizatori l-au descoperit.
De acum va puteti juca 1985 si in cadrul mariojocuri.ro, iar daca doriti sa descoperiti si alte titluri asemanatoare va invit sa incercati si Super Mario editie speciala sau chiar CG Mario level pack

Folositi tastele sageti pentru a va deplasa si a sarii. Tasta X - pentru a trage.

Tags: